Back too school



Japp så i går så började man plugga igen. Va då plugga kanske ni undrar, tog inte du studenten i år? Jo det gjorde jag men jag sökte en kurs till att plugga till tandsköterska på distans som jag kom in på. Så i går så var det första dagen i en ny skola men nya ansikten och nya ämnen.

Lärarna och de nya eleverna verkar jätte trevliga, dock så är jag en utav de yngsta i gruppen med shit the same. Och ämnena vi ska läsa verkar jätte roliga så det här kommer nog gå jätte bra. Sen så kommer det ju bli mkt pluggande hemifrån för vi träffas bara 2 gånger i månaden så man måste verkligen vara fokuserad och ha disiplin när man ska sitta hemma och plugga. Men det där kommer att fixa sig.

Ska börja plugga i körkorts boken oxå så man kan ta det där jäkla körkortet någon gång. Sen hör och häpna så har jag tänkt att börja ett  nyttigare liv vilket innebär mkt minder godis, läsk och att små äta.
Har börjat gå morgon promenader med mor min innan hon börjar jobba på morgonen. Så kl tio över 5 så ringer våran väckarklocka så då är det bara att hoppa upp ur sängen och i jogging kläderna och gå ut.

Vad pigg man blir sen efter att ha varit ute och promenerat i 20 minuter och sen ätit frukost. Dagen känns mkt längre när man går upp tidigt på morgonen och man får så mkt mer gjort.

Ska till hårfrisören i morrn och klippa mig men jag vet inte riktigt hur jag ska klippa mig än men det blir nog bra. Jag har en sån trevlig och duktig hårfrisör så jag är inte rädd att jag inte kommer att vara nöjd med frisyren sen.

Åh bara 9 dagar kvar innan jag ska till norrköping och pierca tungan, börjar bli lite nervös nu men det kommer nog bli värre sen då på fredagen då man kliver in i studion och ska göra det.



Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0