Dags att skriva lite här igen

Har haft en underbar veckan, har haft hela huste för mig själv för mina föräldar drog i väg till cypern i måndags och lämnade mig kvar här hemme för att passa huset. Har haft praktik i måndags, torsdags och i fredags, där i mellan så har man hunnit med en krogrunda på onsdagen och sedan filmkvällar.

I fredags så var det förfest hemma hos en killkompis, det var väl ca 15 pers där uppe. Hela gänget drog ner till san marion sen vid elva tiden och där inne hade vi jätte kul. Vart en seg dag på lördagen, vart till att titta på film på kvällen. I dag så ska jag städa huset så det ser någorluna bra ut för i morrn så ska det  komma över lite folk hit och fira valborg med mig. Tog en fika med tobbe och annelie på sultans idag, satt och pratade lite skit och hade trevligt. Natha ska komma över i kväll och titta på tevev och äta pizza med mig.

Överlag så har helgen varit super bra och det beror jätte mkt på det trevliga sällskapet man har haft utav alla under bara vänner och så ;)

Btw på tal om valborg så tycker jag det är jävligt tråkigt att ni inte kommer hit en sväng i morrn så man kan träffa er men det tråkigaste utav allt är att ni inte har hör av er till mig och sagt det utan att jag får istället reda på det av en kompis till oss. Jag är inte arg på er men jag är jävligt besviken att ni inte kan höra av er och berätta det själva!

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0