Framtida planer

Har under de senaste dagarna funderat på vad jag ska göra i framtiden efter att jag har pluggat klart. Det är svårt att veta vad man vill göra med resten utav sitt liv men jag tror jag har kommit underfull med vad jag vill göra och uppnå under det närmaste året och det är ju alltid nått.

Min mor och jag satt och spånade förut i dag om vad jag ska göra efter att jag har pluggat klart och vi båda var överens om att vi ska förska hitta en lägenhet åt mig så jag kan flytta hemifrån sen när jag är klar med pluggandet. Det känns skönt att hon och jag är på samma våglängd och att hon förstår att jag inte orkar bo hemma så mkt längre till, speciellt pga att jag och min far inte kommer så bra överens med varandra. Ska även börja söka efter jobb sen när jag bara har några veckor kvar utav skolan.

Så för hoppnigsvis om jag har tur och allt går min väg så kommer jag kanske att flytta till en egen lya efter att jag slutat skolan eller åtminstonde innan det här året är slut. Hoppas att det blir efter att jag har slutat skolan. Man kan ju hoppas att allt går vägen, det skulle vara så skönt att bo själv och stå på egna ben och göra som man själv vill.

För övrigt så ska jag försöka återuppta körkorts pluggandet om jag nu kan motivera mig till att få arslet ur vagnen och gå ner till bilskolan. Några fler utav mina planer är att försöka dra ihop några kompisar och åka på kryssning och att  åka till london över en eller två dagar samt åka tilbaka till köpenhamn. Ja det var väl det jag har lyckats komma fram till och tiden får utvisa om allt går i lås som jag vill.


Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0