Helgen

Har haft en jätte trevlig helg även fast det har varit kallt och mkt snö. Fredagen var jag hemma hos nathalie på förfest med tiina, victor, annelie, sofie, lillen, hälge, gudrun och  agnes. Vi hade jätte roligt där uppe, satt och pratade skit, lyssnade på bra musik och drack vin och öl. Själv höll jag mig till coca cola och chips hela kvällen, kännde inte för att dricka nått med alkohol i. 

Senare på kvällen så bar det ner till san maino, tog ett tag inna vi kom ner dit för det var jävligt halt på gatorna. Vilket jag inte uppskattar så jätte mkt för jag blir bambi på hal is vilket roar alla andra förutom mig. Väl nere på san marino träffar man på franken och två utav hans kompisar, det var fullt med folk där nere. Jag och annelie var uppe och sjöng kareoke ett flertal gånger och vi hade lika skoj varje gång.

Lördagen så åkte victor, annelie och jag till badhuset där vi slappade i bubbelpoolen vilket var jätte skönt. Var där nere i några timmar innan vi tog bussen ner mot stan, var helt slut när jag kom hem så efter att jag hade ätit middag så somade jag i soffan en stund vilket var skönt.

I dag söndag har jag inte gjort så mkt, har blivit lite pluggande och teve tittande. Ska plugga lite mer sen efter middagen och kanske försöka hinna med att städa lite på rummet eller åtminstonde plocka upp lite kläder och så där inne.


 

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0