Trevlig vecka

I måndags och tisdags hade jag praktig på folktandvården vilket är jätte roligt. Har fått varit med och assisterat när min tandläkare har gjort en massa rotfylningar och diversa andra saker, jag trivs jätte bra där även fast dagarna är rätt så långa. Är helt slut när jag kommer hem därifrån efter som det är så mkt nytt som man ska lära sig.

I onsdags satt jag hemma nästan hela dagen och läste på till ett prov i arbetsmiljö och säkerhet som jag skulle ha dagen efter. Det gick väl rätt så bra att läsa igenom allt men det är så himmla tråkigt, måste va ett utav de tråkigaste ämnene jag hitils har läst. Sen på eftermiddagen så gick jag ner på stan och fikade med madde vilket var riktigt trevligt. Pratade lite skit, planerade att vi borde försöka fixa fest snart så man skulle kunna festa med hela gänget efter som det var ett bra tag sen sist. Sen började vi spåna på om man skulle fixa filmkväll och om man skulle dra ihop hela gänget och åka på kryssning sen  efter sommaren.


Torsdagen så var jag i skolan och skrev provet i arbetsmiljö och säkerhet, det gick faktiskt riktigt bra. Sen efter lunchen så fick vi borsta tänderna på varandra. Det var en hel del flummande och skratt när vi skulle genomföra det. Sen på kvällen så tog jag det bra lugnt och slappade framflr teven.

Fredagen så händer det inte så mkt på dagen, min morbror var förbi och instalerade lite saker på våra datorer sen åkte jag och handlade mat och vin men min far. Sen på kvällen var det dags att göra sig iordning innan man skulle hem till emelie på förfest med gänget. Hade jätte trevligt uppe hos henne, vi satt och drack vin, öl och pratade skit och tog kort.

Sen vart det ner mot san marino där det vart lite kareoke sjungande för en del utav oss. Sen träffade man på jarri, jimmy och råbin där inne. Sen drog nästan alla utav oss till barbros och dansade röven utav oss. Hade en kanon rolig fredagskväll och mkt beror nog på det underbara sällskapet man hade utav sina vänner.

I går var det tjejkväll hemma hos tiina, vi pratade en massa skit och kollade på film och moffade chips och godis. Vi hade skit roligt  vi tjejer, vi gick inte där ifrån förens kl var kvart i 1.

I dag så blir det att slappa för det är sånt tråkigt och blåsigt väder ute. Kanske ska ta och försöka plugga lite om man orkar.

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0