Trallala

I går så var det först förfest hemma hos adde o det var han, fredda, sandra, tiina o jag som var där o drack. Sen efter ett tag så åkte vi ut till typ bie med tomas för vi skulle ut till sandras sommarstuga. Var det ett tag o drack sen begav vi oss in till stan igen o hem till adde. Fortsatt o dricka där sen kom flötet o råbin förbi sen vart det ner på krogen. Det var fullt utav studenter som skrek o hade sig...gaaaaaaaah så jobbigt.

Drog en sväng på typ varenda krog, träffade på daim, basse o david inne på lilla så vi bytte några ord med dem.
Träffade på lillen o sofie inne på san marino o lillen var ju inte speciellt nykter men det ska man ju inte va heller när man tar studenten. Sen vart det vinezia för lite käk innan det var dags att gå hem o sova.

Vakande med lite huvudvärk som berode på att folk hade skrikit så jävla mkt o sen att jag hade druckit både cider, öl, minttu o laktrisshots. Gick ner på stan med mammi o köpte en kläning åt mig o sen gick vi runt o tittade i affärer. Sen vart det soffan när jag kom hem, låg o vilade ett tag sen var det till att hoppa i bikinin o lägga sig o sola på gräsmattan så lite färg har man fått på sig nu. Får ta o sola mer i morrn om det är fint väder. Ska i väg till tezz sen o festa men i kväll är det cola för min del som gäller.

tiina o jag
Tiina o jag innan förfesten
tiina o adde
Tiina o adde på förfesten hemma hos honom
adde, råbin o tiina
Charmtrollen adde, råbin o tiina inne på san marino
lillen o sofie
Lillen o sofie inna på san marino
lillen full
Lillen "smått" full inne på san marino  

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0