Va ett tag sen

Oj har upptäck att jag inte har skrivit på ett tag men det beror på att jag har haft fullt upp o när man sen har satt sig framför datorn så har inte orken räckt till.

Var o tittade på när annelie tog studenten i lördags o det var ju inte lite varmt ute. Jag, tiina, hälge o victor gick sen ner på stan o tittade på när studenterna åkter runt i sina vagnar. Efter det så åkte vi ut till annelie med knasen o firade henne där ute. Åt smörgåstårta där ute som var jätte god som hennes mor hade gjort sen vart det tillbax in till stan. Fixade tills sig innan man gick bort till knasen o förfestade, hade skit trevligt där o det berode på det trevliga sällskapet av alla mäniskor där plus alkoholen.

Vart sen ner på krogen o fortsätta firande, grattade wearner, lillen o gudrun till studenten sen vart det en massa krogrundor o en trevlig lite promenad ;D Sen vart det fylle mat för några styckna o sen hemgång. Dagen efter var man sliten o trött vilket berode på olika anledningar, åkte ner till sjön en stund o solade o badade med polarna sen vart det hem o slöa.

Har haft praktik hela veckan woohoo eller inte...har nästan avlidigt uppe hos tandläkaren i den här jävla värmen, tack o lov så vart det lite svalare i går när man hade praktik. Sen när man kom hem ringde victor o sa att jag skulle med honom över till glenn o nathalie för att spela kubb. Det vart tyvärr ingen kubb för det började regna men vi spelade panik uppe hos de o drack cider o sen fyllde de oss med en massa likörer som vi shottade o sen vart det ner på krogen o jag som inte skulle ner tid.. yäää right. Både jag o victor vart skapligt runda under föttera efter all jävla likör. Träffade på tiina, natha, sofie, knasen där nere så vi gjorde de sällskap sen vart det fyllekäk på maistor innan jag gick hem för att sova.

Hade skola i dag o mitt huvud mådde inte så jätte bra, hade lite huvudvärk sen i går men det var det fan mig värt för vi hade så jävla kul. Huvudvärken höll i sin ända till lunch sen försvann den tack och lov. Var en seg med ändå en rätt så rolig dag. I morrn är man ledig så då blir det till att vila ut.

Nästa vecka så är det muckfest på fredagen, ska bli så jävla skoj o veckan efter det på fredagen så sak man till norrköping o shoppa upp en massa pengar o sen på söndagen så fyller man 20. Blir nog en tripp ner på bolaget på måndagen bara för att...ska fira att jag har sommarlov i 1 månad samt att man själv får gå in o betala skiten på bolaget utan att behöva be någon annan göra det åt en.



Förlåt att jag glömde bort dig men jag är inte den bästa på att komma ihåg saker o speciellt inte om jag super senare underkvällen. Visst det är ingen bra ursäkt men så är det . Sen så jag har så mkt i mitt huvud nu med att få skolan o praktiken att gå ihop o sammtidigt ha tid o ork att hinna umgås med mina vänner sammtidigt som jag har en massa jävla pappers fixande så jag blir garanterad mina pengar som jag ska ha. Som om inte det räcker så måste jag börja söka jobb oxå så jag inte står där sen när jag har slutat skolan o inte har nått att göra. Visst  jag är säkert inte den endå som har tusen saker att göra men det är fan mig männskligt att fela o glömma o sist jag tittade efter så var jag bara människa o ingen superwomen. Det känns som om det bara var mig du blev arg på...vi var faktiskt flera som glömmde bort det o inte bara jag. Det finns inte så mkt mer jag kan göra än att säga att jag är jävligt ledsen o ska försöka se till att det inte upprepas igen.

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0