Kanon kul

Det var en riktigt kul kväll på krogen i går även fast det inte var många från gänget som var med. det började med att annelie kom hem till mig så vi satt och snackade om allt möjligt och gjorde oss i ordning.  Vi visst inte då vart vi skulle på förfest efter som vissa utav våra kära polare inte är så duktiga på att plannera men men sånt som händer.

Men ialla fall det slutade med att hon och jag tittade upp till knasen en stund och satt och drack där med de sen drog vi ner till stan och alkisringen vid kvart över 22 för vi skulle träffa dansken där. Sen så kom tiina och chrill ner oxå så då började vi vandra mot san marino och på vägen träffar vi på abris och simon o_O  Så tiina och chrill stannar och pratar med de medans vi andra fortsätter att gå.

Alla som känner mig och annelie vet att vi kan vara riktigt jävliga och tillsammans är vi ett oslagbart team... så kvällen till ära så gav vi ett ganska het erbjudandet till en utav våra vänner just för att se vad som skulle hända. Och det vart ett one time onely erbjudande som personen i fråga inte sa nej till... men ju längre kvällen gick ju tröttare vart annelie och jag och personen i fråga hade nästan helt glömmt bort dealen så när det var dags att dra så sa vi att erbjudandet går över till någon annan, snacka om att mungiporna åkte ner i backen på personen.... well well sånt som händer om man väntar för länge.

För övrigt så fick jag och tiina en grattis fylla inne på krogen i går utav patrik som slösade sprit på oss. Han trodde att han skulle kunna fylla mig med alkohol men sorry killen, den enda du lyckades fylla var dig själv och btw så lovar jag att berätta alla pinsama saker som du sa i går på fyllan. Vad har man annars vänner till för =P

Nä nu ska jag gå plugga för jag har grymt många frågor kvar att göra och allt ska vara klart på tisdag o__O


Ditt ord
Postat av: Anonym

snyggt tjejen och jag missa allt va heja..

2007-04-02 @ 21:24:12
Postat av: magic

snyggt tjejen och jag missa allt va heja..

2007-04-02 @ 21:24:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0