Norrköping

Min mor och jag åkte till norrköping i dag för att shoppa loss och tatuera oss. Hittade en hel del grejor i affärerna som var fina och jag kom hem med en hel del kläder. Det var väl 4 par tröjor, 1 par byxor och 1 par skor och lite batterier till mp3 så man kan lyssna på lite skön musik.


Åt jätte god lunch på en tai resturang, det var friterade räkort och ris..mumms. Sen efter lunchen vandrade vi ner till tatueraren och snäll som jag är så lät jag min mor göra sin först. Han prata en stund med tiina i telefonen innan det var min tur att sätta sig i stolen och bli nålad. Höll på att somna flera gånger men jag lyckades hålla mig vaken värre var det sen när vi åkte hem med pappa. Då somnade jag som en stock i bilden och vakande lagom när vi stannade utanför parken för att köpa mat.


Ringde david förut i dag och grattade honom på hans 20 års dag och bestämde att vi skulle ta en fika på fredag så han kan få sina presenter som jag har köpt till honom. I morrn är det prov om rotfyllning som gäller och det är fan inte lite att läsa till det ämnet. Blir nöjd bara jag får godkännt på det här provet.

På fredag ska jag hem på fest hos tiina ska även försöka gå på davids födelsedags fest bara jag får reda på vart den ska vara, hoppas det inte är så jätte långt mellan festerna för jag vill gå på båda. För jag tänker nämligen inte välja vilken fest jag ska gå på bara för att vissa utav mina kompisar inte drar jämt med varandra längre.


Resten utav helgen vet jag inte vad jag ska göra, blir väl till att sova, plugga och kanske dra en sväng ner på kroegn på lördagen oxå.

Här nedan för kommer bilder på mina nya inköp som jag gjorde i norrköping i dag samt min nya tattoo.


Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0