Helgens bravader

Fredagen började med att man var ledig så jag tog en fika på sultans med tezz, victor och peråke. Tezz fick sina presenter utav mig efter som hon hade fyllt år på måndagen. Efter fikat så vart det ner en sväng på stan för att se om man kunde komma på nått att köpa till annelie i student present men det gick inget vidare. Sen vart det hem äta middag, satt och drack lite  innan jag möte upp victor vid elvatiden för att dra ner till san marino. Där var det full fart men så var det ju löning oxå. Träffade på jätte mkt folk som man känner på krogen, vart lagom full o glad.

Vaknade tidigt på lördagen och var faktiskt rätt så pigg för att ha druckit så mkt som jag gjorde. Gick bort till tiina o matade hennes katter sen vart det ner på stan en sväng o shoppa en ny bikini. Sen vart det hem o sola o läsa en massa tidningar. Efter maten var det dags att fixa till sig för vi skulle festa på kvällen för robert skulle äntligen komma ner hit o festa med oss igen o så skulle kimberly oxå komma ner.  Vart en bra fest o det var jätte trevligt att träffa killarna igen. Sen vart det en sväng ner på krogen, var inte så jätte mkt folk ute men efter som vi är så duktiga på att ha roligt så funkade det endå. Sen vart det maisto för mat o sen hem o sova.

Söndag vaknade första gången vid halv 6 rätt så pigg men orkade inte gå upp så det vart till att fortsätta sova gick väl upp sen vid elva någon gång. Gick bort till tiina för att åter igen mata katterna sen hem o slöa i soffan. Victor ringde o tyckte vi skulle ta promenad var inte så jätte på men det var promenad ner till maistor för mat sen ringde tiina o sa att hon hade kommit hem så vi gick dit bort o terrade henne. Nu så är man lite piggare efter att ha tagit ett bad men kroppen känns fortfarande som en geleklump vad det nu kan bero på. jo all alkohol. Det blir nog till att hoppa i säng tidigt i kväll så jag orkar med praktiken i morrn.


victor o robert
Victor o robert inne på san marino

tezz o patrik
Tezz o patrik

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0