Måndag den 7/4

I går söndags hoppade jag in nere på norrgläntan och jobabde mellan 14-20.30. Känndes skönt att få jobba lite och tjäna lite pengar vilket alltid är bra att ha. Ska jobba hela helgen som kommer där nere också.

I dag så var jag nere på bilskolan och pluggade teori i 2 timmar, var helt slut i huvudet efter allt läsande. Tog en snabb runda på stan för att kolla om det var något roligt folk ute men det var det inte. Tittade på våra bästa år en liten stund, har inte sett det på säkert 2½ vecka och det var ju inte mkt som hade hänt precis.

Jag och min mor var dukitga och putsade en massa silverbestick samt kommar formar på eftermiddagen. Det tog oss 2½ att putsa klart allt. Tror vi han med att spela 3 skivor under den tiden vi satt och putsade som galningar. Har skickat in en jobbansökan idag till ett jobb vingåker, håller tummarna för att man ska få det.

I morrn ska jag plugga ännu mer teori sen ska jag träffa natha på stan och lämna igen hennes nyckel och så ska vi passa på att snacka lite skit.

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0