Sol

Var ute en sväng på krogen i går och hade jätte trevligt med Li, natha och annelie. Vart först san marino där både jag, natha och annelie var upep och sjöng i omgångar sen vart det bort till bryggan och mingla lite innan det vart hemgång.

Var rikigt pigg när jag vaknade i dag vid halv 9 även fast jag inte kom i säng förens halv 3. Fikade med annelie i dag på sultans, det var rikigt mysigt och trevligt.  Vi fick oss en massa roliga skratt där inne när vi satt och fikade.  Solen har varit framme större delen utav dagen vilket har varit mkt skönt, man mår så himmla bra utav att få se solen.

Resten utav dagen har jag sympatesi slappat i soffan med mammi och bara tagit det lungt för hon har så himmla ont i sin rygg. Vi tittade på en massa teveprogramm och tryckte i oss choklad.

Jag längtar till den 2/5 för då är det skummparty på starlight och jag ska banne mig dit och dansa loss i skummet! Och natha det är klart att du ska hänga med mig och li dit annars blir det pisk unga madam. Först på dagen så ska jag fira mammi som fyller år då, ska försöka komma på nått att köpa i present till henne. Det är ingen idé att jag frågar vad hon önskar sig för hon kommer inte på något så jag får försöka låta fantasin flöda och komma p ånått bra.

Nej nu ska jag banne mig mysan ner mig i soffan och titta lite på dumburken och finns det inget bra på den då blir det till att plugga in mp3 i örona.

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0