Tisadg & onsdag

I går tisdags så hade jag tråkigt så jag roade mig med att städa hela huset så nu är det nästan helt dammfritt här. Gick bort en svän gtill coop sen och köpte en dricka, träffade tt där så vi gick en sväng på stan. Var inne på bolaget för han skulle köpa en present till sin bror sen vart det donkan. Träffade malin och dansken sen vid banken så vi växlade lite ord med de innan jag begav mig hem.

I dag onsdag var jag först nere på arbetsförmedlingen och lyssnade på någon kille som stod och babbalde i 1 jävla timme. Gick sen till ena skoaffären och köpte mig ett par grymt snygga högklackade svarta lackskor. Kännde att jag gott kunde unna mig det för att jag har varit så duktig. Okrar inte lägga upp någon bild här men gå in på www.maddiierocks.bilddagboken.se och titta under den 16/4 så finns de en bild på dem.

Träffade på stefan och anders när jag var på väg hem från stan, växlade lite ord med de. Sen när jag kom hem så gick mammi och jag upp till mixit och nordiska. Tittade lite i affärerna där, passade på att inhandla några födelsedagspressenter. Sen vart det en sväng in på kvantum och handla lite mat, passade på att ta en korv med bröd där uppe. Sen när vi kom hem var vi helt slut så vi mammi gick och dog en stund i sängen och jag parkerade min kropp i soffan. När pappi kom hem så åkte vi till maistro och köpte kebabtallrik till oss, ingen utav oss orkade laga middag idag.

Ska strax fixa till mig för jag ska gå ut en sväng, kolla läget på san marino och säga hej till micke. Ni får ha en bra kväll/natt allesammans!

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0