Går dagen

Ja det finns mkt jag skulle kunna skriva om går dagen men det tänker jag inte, det räker med att säga att den vart inte som vi hade tänkt.

När nått tråkigt händer ex bland gemensamma vänner så blir det extra påtagligt att man är singel. För de flesta utav mina vänner har respektive, missförstå mig inte jag är otroligt lycklig för deras skulle men när det då händer nått så tröstar de varandrar. Det är inte det att mina vänner inte tröstar mig men det blir så påtagligt att de har en respektive som tröstar de mendans jag har..ingen.

I bland får det än att kännas sig så otroligt misslyckad och frågorna som alltid kommer upp i huvudet är kommer jag någonsin att hitta någon som älskar mig och är jag värd att bli älskad.

Mitt sätt att trösta mig själv i dessa fall är att festa inte genom att supa mig dyng packad utan att festa bort nattens timmar med folk för att slippa behöva gå hem för tidigt och lägga sig i sängen för jag vet hur det slutar då. Det slutar alltid med att jag ligger och grubblar över dessa frågor och vad det är för fel på mig.

Detta är ett vanesätt för mig att trösta mig själv för utåt så visar jag inget jag blir iskall och accepterar läget utan att nästa visa en min.  Förmodligen är jag skadad i huvudet som änns inte kan visa mina kännslor för mina vänner.

Tack och hej!

Ditt ord
Postat av: Anonym

Du är en av de underbaraste människor som finns på denna planet.. glöm inte bort det! du kommer att hitta någon så småningom det lovar jag.. men du måste släppa in folk... hur jobbigt det än är... du måste riva muren.. annars stänger du av dej själv från världen.. o det är synd,för du är en sån fin tjej

2008-12-14 @ 20:49:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0