Helgen

I fredags morse rensade vi ut boden sen vart det till att handla och efter det åka ut till sköldinge. Åkte hem till min moster och hennes sambo där vi åt en massa god mat. Sen fick jag köra min mosters sambos volvo amazon vilket var jätte kul. Fick ett telefonsamtal utav micke under kvällen vilket var jätte trevligt, saknar dig vännen. Du får fan mig ta och komma hit snart.

Lördags åkte jag, tt och amanda ner till djulö för att sola och bada. Det var så himmla varmt ute så vi låg mest i sjön och jäste. Sen på kvällen så tittade jag och tt på nya knight rider filmen och den var kanon bra. Efter det vart det till statt där det inte hade kommit så mkt folk så det vart en sväng ner till lilla krog och sen tillbaks till statt. Vi gav upp vid 1 tiden då det var så himmla varmt där inne.

I dag söndag har jag den stora "turen" att jag ska jobba i den här värmen, börjar 11.45 och slutar 21.15. Suck har ingen ork att jobba men det ska väl gå det med. Ska väl gå ut och gå elljusspåret med werran sen i kväll, vi har ju fått för oss att vi ska bli hurtiga.

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0