Fredag i morrn :)

I morrn är det då äntligen fredag och helg men efter som jag arbetslös så känns ju hela veckan nästan som helg på nått sätt. Mammi är ledig i morrn så vi ska laga till en massa köttfärspiroger -mumms- sen ska jag väl ta mig i kragen o städa mitt rum. Det kan behövas för det ser ut som ett mindre bombnedslag för tillfället.


Ska på rockafton på statt i morrn ska blir jävligt skoj. Det var meningen att emelie skulle ha följt med mig men hon vart tvungen att jobba :/ men men det kommer ju flera gånger. Har kommit överens om att vi ska ta en fredag någon gång här fram över o dansa loss inne på starlight. Istället ska en annan emelie följa med mig på statt :) Hon och jag hade tänkt kolla in köttmarknaden och som man kanske hittar något snyggt där inne men jag tvivlar men hoppas ska man.

Annars i veckan så har jag inte gjort så överdrivet mkt. Var dock lite duktig o bakade hallongrottor och vaniljbullar i måndags. Det finns nog nästan inget som luktar godare en nybakta bullar. Har även tagit mig i kragen angående körkortsteorin, satt 2½ o pluggade teori nere på körskolan både i måndags o tisdags.

Var uppe en sväng hos emelie i onsdags o snackade lite skit, drack teé o tittade på film. Tittade på pakten, det är super bra. Jag skulle kunna se om den hur många gånger som helst för storyn är jätte bra sen finns det sjukt heta killar i filmen vilket inte är helt fel.

Några planer för helgen har jag inte direkt förutom i morrn då det är rockafton som står på schemat. Funder på om jag skulle ta o baka lite mer hallongrottor på lördag  och kanske fixa o trixa lite med inredningen i mitt rum. Söndag blir väl som vanligt en riktig slappar dag då man inte får något alls gjort. Kanske skulle försöka komma ut o ta en promenad om det är fint väder ute, är ju bara att trycka in mp3 i örona så får man lite skön musik att kunna gå till.

Nä ska sluta skriva nu o springa ner o hälla upp lite cola o sen krypa ner soffan o slänga ett öga på teven o se om det finns nått roligt at ttitta på.

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0