Up date

Helgen vart överlag väldigt lugn, vilket är skönt så kroppen kan vila och återhämta sig efter månader utav festande. Fredags kvällen spenderades uppe hos emelie o wearner med TT o madde. Vi tittade på teve o snackade en massa skit. Det var meningen att vi skulle ha sjungit kareoke men det var ingen som kände för det. Chrille tittade upp sen efter att han hade slutat jobbet sen fick jag ett samtal från kim. Vart riktigt snopen när jag såg hans namn på displayen på mobilen, snackade en liten stund o han skulle tydligen försöka komma upp hit o besöka mig o natha om ca 2-3 veckor. Det vart en snabb tur ner på krogen, var inte så jätte roligt folk ute så jag kom hem vid 1 tiden sen vart det sängen på en gång.

Lördags kvällen spenderades med wearner o tt, vart film tittande o moffande utav pizza, chips o dricka. Det var med andra ord en riktig tjockarkväll. Vart tidig hemgång, var väl hemma vid halv tolv med fasnade framför datorn så var inte i säng förens halv två.

Söndag var jag inte aktiv för fem öre, större delen utav dagen spenderades i soffan framför teven. Tittade på LA Ink, enligt min mening så sög det men alla har ju olika smak. Jag tycker mkt bättre om Miami Ink som de visade förut.

Måndag i dag o det har varit pissigt väder ute hela dagen, snöblandat regn. Var på bilskolan o pluggade en massa teori, jag ska banne mig få godkännt sen när jag ska skriva upp. Vart en fika sen på coffehouse med victor som var på besök här i stan. Åh gud vad jag har saknat honom. Madde, natha o wearner gjorde oss sällskap under fikat samt stefan som vi ropade in på gatan så han fasnatde hos oss en stund innan han var tvungen att gå till jobbet.

Fick en tråkigt nyhet sen när jag kom hem, min far har inget jobb kvar sen efter nyår då de stänger ner o flyttar hela hans jobb till polen. Som tur är så är det ju långt kvar till nyår o vi försöker hålla modet uppe i familjen. Det va rväl tur att jag gjorde ett stop på godisaffären innan jag gick hem. Så pappa o jag moffade i oss choklade jag hade köpt för att bli lite gladare.

Nepp dags att sluta ska titta på CSI men funderar på om jag snabbt ska springa bort till coop o köpa en cola.

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0