Helgen

Hade en kalas helg och det började på fredagen med mina underbara brudar. Var uppe hos madde med emelie och werran och för festade. Pratade en massa skit och tog en massa kort och larvade oss.

Vart ner på krogen sen, tyvärr så var madde dålig. Hennes blodsocker sköt i höjden så vi hjälpte henne hem till sin mor så hon inte skulle vara själv under natten men dagen efter mådde hon bra igen =)

Vi fortsatte kvällen med en krogrunda och träffade lite folk, bl a barbro, jerry, danne, jenny och lina. Fick ett jätte trevligt medelande utav stefan eller inte. Är du nöjd nu att jag skriver ut dit namn i mina inlägg, ville inte göra det förut då jag inte vill hänga ut folk utan bara skriva av mig mina känslor.

Och som jag svarade i medelandet; vem utav oss var det som sket i fikat sist vännen! Det var dock inte jag för jag dumt nog såg fram imot att ta den där fikan med dig som aldrig vart av.

Men efter krogen så hamnade werran och jag på efter fest hemma hos barbro men jenny, emil, natha med mera. Var inte hemma föens kl 3 på morgonen och werran och jag stöp i sängen då.

Vakande kvart i 12 lite små sega sen ringe farmor och det var bara på med kläderna och åka upp och handla med henne. Drog med mig werran också så jag inte skulle vara ensamm om att lida sen vart det bakis fika på hembagrens. Drog upp till madde och chrille en stund sen och babbalade.

Natha och jag gick ut på statt på kvällen, vart ett stopp på san marino där man träffade wearner, sanna och hennes kompis. Sen var det tillbaks till statt där vi träffade gudrun sen träffade jag på sajko.

Natha och jag banagade vid halv 1 då vi var mega trötta så vi traskade hem då och fan vad skönt det var att lägga sig och sova. 

Söndagen vart det till att ta det  lungt, vilade upp mig inför i dag då det är dags för en ny arbetsvecka.

19 dagar kvar, det rör på sig.

Puss och kram på er!

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0