Ett tag sen

Har inte skrivit på ett tag men det är inte så jätte mkt som har hänt. Pärona åkte till cyper förra fredagen så då passade jag på att dra ihop lite folk som kom över hit. Vart guitar hero spelane och en och annan öl o cider. Var nere en snabbis på krogen och träffade lite folk.

Veckan bestod utav skola, var uppe hon johan o emelie i måndags o tittade på kevin o fikade. Har är så söt så, nästan så man bilr sugen själv. Vart film tittaden hemma hos en killkompis på kvällen. Resten utav veckan har jag hjälp werran o kim att fixa med huset, var ute hos de i torsdags med madde o chrille o tittade på film. Fredags kväll åkte jag o hämtade pärona på arlanda kl halv 3 på morgonen. Var inte hemma förens kl 6 på lördags morgonen..och det var ju inte lite dimma på vägen heller o inga dimmljus på bilfan finns det heller.

Helgen vart med andra ord lugn...var dock ute en liten sväng i går på statt och träffade nathalie och jennie vilket var trevligt.

I går så var det åter skola igen, kan väl inte påstå att vi gör så vidare värst mkt men lite åstakommer vi ibland. Skrev ett långt brev i går till en person dock så vet jag inte om jag ska skicka det. Om jag skickar  det så har jag en känsla utav att jag kommer få jävligt mkt skit för det och jag vet inte riktigt om jag orkar med det, är inte alltid så stark som många tror.

Till något roligare, har fått en as rolig låt på hjärnan...werran du vet vilken jag menar. Jag skyller på en viss person som spelade låten för mig men jag förlåter dig för man blir på så bra humör när man lyssnar på den.

Nä puss o kram på er alla!

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0