Fredag

Var helt slut efter en tuff men rolig jobbveckan men efter att ha vilat i någon timme och sen tagit ett varmt bad så var jag pigg och på G igen.


Träffade upp madde och chrille nere på san marino där vi haffade ett bord och snackade en massa skit och träffade en massa vänner. Linda och natha kom ner vid elva tiden och gjorde oss sällskap sen så träffade man på knasen som gått och blivit kär och slutat använda sin skinväst på köpet, är glad för din skull gubben.


Vart bakfickan med natha med flera, träffade på glenn och nathalie där nere. Natha visade upp sin jätte fina ring med 3 diamanter i, snacka om att den var skit snygg. Träffade på danner där nere oxå samt anna.


Hade en super trevlig kväll med alla vänner men det är synd att en viss personr inte kan bete sig moget utan att det hamnar på sandlåde nivå. Jag trodde faktiskt att du var mognare än så men det är bevisat att åldern har inget med mognaden att göra, sug på den du!


Nä fixa käk så jag inte hungrar ihjäl sen blir det hem till jenny i kväll på förfest innan vi ska bege oss ner till grendel MC. Hoppas åter på en kanon kväll men det brukar jag ha med jenny, kicki, barbro och kompani.


Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0