Oj vad dålig..

Ja jag är inte direkt bra på att blogga men ska försöka bättra mig. Arbetsveckan som var gick fort och det gick bra. Tog en kvällsfika med madde och werran på sultans, satt där i över en timme och skvallrade.

I fredag så vart det åter kvällsfika dennna gången var hela gänget samlat; madde,chrille, werran, kim, emelie,johan,kevin och jag. Det vart sultans denna gången och åter igen så satt vi drygt en timme och skvallarade och planerade en massa saker som vi är sugna på att göra.

Vart utgång på kvällen med natha ner till san marino och sen vidare till bakfickan, träffade på lite folk som man kännde. Kom hem prick kl 2 efter som jag var skapligt trött efter en tuff jobbvecka.

Lördag sprang jag ner på stan och uträttade lite ärenden sen vart det att planera med emelie och werran hur dags de skulle komma över och göra sig iordning hemma hos mig för att sen dra till statt. De kom vi åtta tiden så då var det bara till att fixa till sig och fixa hår samt smink innan vi var redo för att hämta stämpel.

Det bar sen av ner till lilla krog där jag träffade en klasskompis, han visade sin nya tatuering som var grymt snygg och ja han ser inte heller illa ute om jag ska vara ärlig. Träffade natha, linus och annelie där nere. Sen vart vi hungriga så det vart ett stopp på maistro innan vi drog till statt för att dansa.

Dansa nästan non stopp förutom ni vi var tvungna till att ta lite luft och rökpaus. Träffade på niclas där inne som jag inte har sätt sen förra julen eller nått sånt, var dock rikigt trevligt att träffa honom igen. Sweet memories tralla la.

I dag söndag så har jag bara slappat, åkte upp till nya coop och köpte en massa godis som jag har moffat i mig under dagen. Ska hoppa in i duchen strax innan det är dags att krypa ner i sängen och sova för imorrn är det åter dags för en nu jobbvecka.

Puss och kram på er alla!

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0