Long time

Nu har jag inte skrivit på ett bra tag men i fredags kväll åkte vi först ut till kim och weronicas radhus och fixade lite där. Sen vart det hem till deras lägenhet med madde och chrille och så fixade vi tacos som vi moffade i oss. Vart en sväng ner på krogen, vart rätt så inressant kväll. De som var med vet vad jag menar.

Lördag åkte jag ut en sväng till fiskeboda och roade weronica som hade tråkigt på jobbet. Sen på kvällen vart det at gå till statt med natha och hämta stämpel sen gick vi hem till mig och drack rom o cola samt snackade lite skit. Träffade en massa folk på statt och dansade som en tok. Träffade på sajok utanför så har var så snäll och skjusade mig till maistro för jag var hungrig och det var svingit kallt ute. Fick skjus hem också utav honom men innan han släppte av mig så tog vi och åkte en runda så jag var inte hemma och i säng förens halv 6 på morgonen. Men det är härligt att åka bil mitt i natten och bara lyssna på musik och snacka skit.

Söndag vart det lugna gatan, dagen spenderades i soffan för jag var aptrött. Snackade lite skit med weronica en stund sen på kvällen.

I dag var det föesta dagen i skolan då jag har börjat plugga igen..lärlings grejs via arbetsförmedlingen så jag hade tänkt ta truck kort. Som tur var så gick vi bara i skolan till kl 12 den första dagen vilket var skönt.

I morgon är det tillbaks till verkligheten då går vi från kl 8 till 15.45 men det ska jag nog kunna genomlida. Kanske sa fika med jonas i morrn kväll oxå beroende på hur dags han kommer hem till stan.

Nä nu orkar jag fasiken inte skirva med. God natt och sov gott allesammans!

Ditt ord
Postat av: annelie

hoppas allt går bra för dig gumman! det är kul att köra truck! :D

2008-09-18 @ 01:27:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0