Hårfrissa och nya brillor

Var hos min frissa i dag och toppade håret, var inte så mkt som behövdes klippas av och endå harjag inte klippt mig på ca 4 månader. Efter det så åkte mamma och jag ner och tittade på bågar på blic och det slutade med att jag hittade två par som jag bestämde mig för att köpa. Hela kalaset kommer att gå på 2250 kr vilket inte är så farligt för 2 par glasögon.

Sen messade jag med jenny för att kolla vart hon och barbro var för vi skulle ta en tripp ut och kolla i vilket skick ekudden såg ut. När vi kom ut så gick vi runt och kollade och det såg inte så himmla illa ut som vi hade hört så då började vi leka med en idé som vi har. Berättar mer om den när vi själva vet mer.

Drog ner på stan och lunchade med dessi på sultans city och snackade lite skit. Åkte upp till skokanonen sen där jenny köpte ett par snygga ballerina skor. Efter det så åkte vi hem till barbro men vi vart inte lång variga då vi alla vart trötta så vi var och en drog hem till sig.

Halv slumrade lite i soffan med mp3 innan det var dags för mat sen vart det att sitta ute i solen en stund innan jag fick ett ryck och rensa lite mellan plattorna på marken. Orkade dock inte ta hela uteplatsen men en liten del utav uteplatsen är klar.

Åh btw jag har 2 kr på mitt konto nu och jag kommer blir grymel förbannade om inte pengarna kommer in senast onsdag. Jävla arbetsförmedlingen samt försäkringskasan säger jag bara, snart eldar jag upp skiten!

//M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0