Willys

Vart inte till att ligga i soffan hela dagen utav efter lunch så fixade jag marinad till kycklingfilerna vi skulle ha till middag samt salladen. Sen vart det en sväng upp och slöa i soffan framför diagnos mord som jag tycker om att se på.

Efter det drog jag ner på stan i hopp om att hitta en snyggt läppglans som inte kostar skjortan. Dock så hittade jag inget med där imot så hittade jag 4 snygga byggarbetare att vila ögonen på en liten stund när jag gick förbi huset där systembolaget ligger. De ska tydligen byta tak eller nått, shit the same bara de är kvar där i några dagar så har man en bra anledning till att hänga på stan.

Drog iallafall upp till willys sen och handlade lite till middagen och unnade mig en tidning där man fick med en 3 palets conseler. Tittade nämligen på en sådann conseler nere på stan och den skulle kosta 70 kr, nu behövde jag bara betala 45 kr för tidningen och den.

Har legat och slöat i soffan resten utav kvällen och mitt humör är helt i obalans, som en berg och dal bana och jag gillar det inte. Önskar ibland att man vore en aningen mer känslokall än vad man är, det skulle underlätta så mkt ibland efter som jag och känslor sällan går bra ihopp.

//M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0