x+2x+5x

Japp det är sånt som tillhör min vardag nu då jag började skolan i måndags. Ska plugga in matte B i två veckor innan skolan drar igång på riktigt. Vi är 8 st sammanlagt som läser matte b och jag är ensamm tjej i gruppen men sen när vi drar igång ordentligt så är det en tjej till i klassen förutom jag plus 20grabbar  utöver de 7 som pluggar matte nu.

Det går faktisk riktigt bra att räkna, visst ibland förstår jag inget och sen går det helt plötsligt upp ett ljus och man förstår allt. Vi har ialla fall en jätte bra lärare vilket är guld värt när man ska lära sig matte.

Slutade halv 1 i dag och drog till maistro där jenny och jag käkade lunch. Sen var det hem och ringa banken och boka om ett möte. Ringde även min frissa och bokade tid för jag måste färga håret då det börjar se ut som om jag är gråhårig i hårbotten. Måste även klippa topparna då det var ett bra tag sen sist. Hade sådann ut att hon hade en ledig tid nu på torsdag vilket passar perfekt då vi pluggar hemifrån för våran lärare skulle på kurs.

Nä nu ska jag titta på NCIS innan det är dags för sängen.

//M


Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0