Propp mätt

Käkade nyss middag och det vart krämig makaronipudding som min mor hade lagat till. Var så himmla gott så jag åt så mkt så jag nästan vart fyrkantig. Så ligger jag i teve soffan, tittar på teve och jäser.

Var hos hårfrissan förut i dag och färgade bort utväxten, la i nya slingor samt klippte bort det kluvna topparna i håret. Så nu är håret mörk brunt med guldslingor i och jag vart super nöjd men det brukar jag o andra sidan alltid bli när jag har varit ner hos boss.

Har väl haft bosse som hårfrissan i lite mer än 3 års tid nu tror jag det är och jag har aldrig gått där ifrån missnöjd. Inte änns när hon färgade mitt yberblonda hår till mörk brunt utan att säga till i förväg. Den gången var det tänkt att jag skulle bli mellanblond till vinter men som sagt det vart mörk brunt i stället och nu är det drygt 1 år sen och jag är fortfarande brunett. Jag har aldrigt haft en bättre samt trevligare hårfrissan än henne.

Ska lägga mig på spikmattan en stund sen och se ifall det känns bättre i min rygg som är full utav en massa knutor. Vem vet kanske sover lite bättre natten som kommer än vad jag gjorde natten tills i dag.

Lägger upp en bild på hur håret såg ut innan jag var hos bosse samt två efterbilder.

                             

//M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0