I går

Vankade kl 3 av att hannibal var jätte pigg och ville leka det ville då inte jag. Lyckades få honom att somna om men kl 5 så var det kört igen så då vart det teve soffan en stund. Kunde krypa ner i sängen och sova bort emot 6 tiden då han återigen hade somnat, kl halv 8 väcker lily mig. Hon ville gå ut på promenad så det var bara att dra på sig kläderna och gå ut.

La mig o soffan och dog till kl vart tjugo i 11 då gick jag iväg till frissan o färgade håret. Sen vart det hemgång och vila i soffan en stund. Åkte iväg med min mor sen och handlade blommor för 600 kr som hon ska ha i trädgården, svänge även förbi jenny och hämtade upp mitt vin.

Körde ut mina föräldrar till sköldinge på kvällen för de skulle till min moster och hennes sambo för att sen åka upp till katrineberg. Det tog 2 timamr innan jag körde upp de till katrineberg för de skulle först dricka lite osv. Körde min mosters sambos vita volvo kombi (kommer ej ihåg modellen) så det drog jag in till stan med, 10 gånger skönare att köra en våranbil.

Vart hem till emil och sandra där kristian och jenny satt och drack, sen vart det att köra ner de till öltältet och jag körde vidare ut mot sköldinge för min moster ville hem. Körde hem henne och mina föräldrar och bytte tillbaks till våran bil sen vart det hem och dumpa av dem och sen ner i öltältet för att möta upp gänget.  Kom hem vid kvart i 1 och somnade som en stock i sängen.

//M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0