Semestern

Åkte förra fredagen till turkiet, planet lyfte vid 7 tiden och var nere kl 00 turkisk tid ( de ligger 1 timme före sverige). Var på hotellet vid halv 3 tiden då vart det sängen på en gång.

Lördagen vart det först frukost sen en promenad för att hitta shopping streetan i icmeler och det gick sådär. Min mor vägrade lyssna på fem öre på mig så det slutade med att vi gick förbi shoppingstreetan och hamnade i marmaric som är en stan som ligger brevid icmeler. Det är 8 km dit så vi gick sammanlagt 1.6 mil i 25 gradig värme, jag var inte alls imponerad utav min mor. Resten utav dageen vart det stranden och på kvällen var vi på en dragshowe som var kanon bra.

Resten utav veckan bestod utav att ligga och pressa nere på stranden och ligga i plurret och blötlägga oss så det var mellan 30-35 grader varmt. Sen såg vi allt för många gammla gubbar som gick runt i små speedos på stranden, det borde fan mig vara förbjudet.

Lyckades få ena bartendern på ena resturanden att kära nersig i mig hur fan jag nu lyckades med det men men sånt som händer. Han med lite shopping också och jag är banne mig en hejare på att pruta ner priserna.

Kom hem lördagen som var, landade på arlanda kl 4 och hade inte sovit en jävla blund. Satt på centralen och väntade till kl vart 8 då tåget gick hem till k-holm. Kom hem tjugo i 10 och hade då varit vaken i 1 dygn och ögonen stod i kors. Kröp ner i sängen för några timmars sömn innan jag hämtade upp jenny och barbro för att bege oss till särtinge och no limit mc.

Det var skit kul på tältpremiären, trevligt folk och jätte bra band som spelade. Vart säng gång redan kl 1 på natten sov nästan som en stock. Vakande runt 8 - 9 tiden utav att det var kalas varmt så det var upp och ära frukos och sen ligga på gräsmattan och sola.

Åkte hem vid halv 1 tiden, tog ett stopp och käkade lunch sen vart det hem till stan där jag stupade i soffan och sov några timmar. Veckan i turkiet har varit kalas bra och skulle gärna vilja åka tillbaka dit snart och helgen som var med tältingen var kalas kul .

// en nöjd o glad M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0