Fredags kvällen

Efter att ha fixat till mig så trillade jag över till jenny och krille vid 7 tiden. Var bara att korka upp och börja dricka, sen kom rebecka och marcus och gjorde oss sällskap. Trillade över till emil efter en stund och festade lite med folket där innan det bar av med taxi ner till san marino.

Vart en redbull  vodka samt en shot där inne innan vi gick vidare till lilla då det inte var så många kända ansikten inne på san marino. Det var dock inte så många kända ansikten inne på lilla heller så när klockan var tio i 1 så drog vi till venezia för lite käk. Sen vart det hemgång med trevligt sällskap.

Vaknade tjugo i 12 och messade jenny om att vi alla skulle ta en fika nere på stan men det slutade med att marcus och jag gick ner till hembagarens och köpte med fika och tittade upp till jenny och krille. Efter fikat åkte grabbarna iväg till hävla mednas jenny och jag dog i soffan framför teven. 

Vi pallade oss dock iväg till olympus sen för pizza/grekisk sallad sen tittade vi upp till "mamma" och våldgästade henne en stund innan vid gick hem till våra respektive hem.

I kväll blir det att slöa i soffan och se om det finns nått bra på teven att titta på.

//M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0