Oooa hela natten..

Jenny och jag drog till vingåker i går hem till cai och jenny för att förfesta innan vi sen skulle dra vidare till the crows mc. Hade skit kul hemma hos cai och jenny, man kan fasiken inte ha tråkigt hemma hos de det är en sak som är säkert. Vi var ett helt gäng hemma hos de i går, det  var de, ullis, tom, dessi, kicki, bea, kim, marina, jag och jenny.

Drog i väg till crows vid 22 tiden tror jag, hade skit trevligt där, jenny och dessi var i vanlig ordning uppe på bordet och dansade. Sen vid 1 tiden så gick jag, cai och jenny hem för de skulle ut med dogen. Kicki och jenny skulle komma senare då de oxå skulle sova över där. Jenny kraschade tyvärr utanför crows på vägen hem och skrapade upp knäna o ena armbåden, tvättade och plåstrade om hennen när hon kom hem till huset. Jag lider med dig gumman.

I dag fick vi en kalas god frukost utav cai och jenny innan det bara av hem till stan igen. Dumpade av jenny hemma hos barbro då jenny var tvungen att byta kompreser för det hade blött igenom.

Ligger nu i soffan halv död men hjärnan jobbar för fullt, många tankar som snurrar där uppe. Ska iallafall snart iväg till jenny och lämna hennes packning som vi lämnade kvar i bilen.

//M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0