Det vart ju bra till slut

Var skapligt seg när jag gick upp i morse vid 7 tiden, hade lite svårt att somna natten som var. Åkte iväg till lernia för jag började nämligen skolan i dag. Hade lite genomgång där vi fick information och en snabb rundvandrig utav skolan. Efter att ha gjort ett matte test så fick jag sluta för dagen och då var klockan kvart i elva.

Åkte hem och hämtade upp min mor och så begav vi oss till Ö&B för hon skulle köpa en matta och sen åkte vill till jysk. Där hittade vi ett tevebord som vi tycked va snyggt så det fick följa med hem.

Väl hemma vart det först lite lunch innan vi tog tag i att skruva ihop borden och ja det var ju allt annat än en dans på rosor. Helvetes jävla ritning samt bord säger jag bara. Efter typ 2 timmar så var bordet äntligen ihop skruvat och det passade perfekt uppe i teverummet.

Ligger nu i soffan och slöar men ska strax fixa till en pastasalald som jag ska ha till lunch i morrn. Sen ska jag lägga in lite nya låtar i mp3 och sen blir det nog att lägga sig u sän gtidigt så man är pigg i morrn.

It´s funny how fast you can get used to sometings

//M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0