Ett litet uppehåll

Såg att jag inte har skrivit sen i torsdags så tänkte skriva ner hur min helg har varit.

I fredags så åkte jag och min far till norrköping för en snabb visit för att han skulle hämta ut en resecheck på resia som han ahde fått från sitt förra jobb. Sen vart det lunch på max och där inne var det ett grupp grabbar på ca 15 pers. Några utav grabbarna hade munktröjor med ladies night logga och då förstod jag att det var scenarbetare samt att matte från bygglov var med och käkade hamburgare. Och nu tror ni väl att jag vart helt till mig då jag fick syn på honom men sorry det fick jag inte för så speciellt snygg var han inte. När vi kom hem till stan vart det bibblan och låna 4:e twilight boken som jag började läsa på direkten.

På fredagkvällen vart det hem till kristoffer med natha för att laga mat i hans nya lägenhet åt honom och hans lumpar polare som var på besök. Sen vart det efterrätt och efter det så drog inflyttningsfesten igång och folket rammlade in. Drog ner på krogen vid 23 tiden och träffade en mass folk man kände. Gick hem vid 2 tiden och la mig i sängen och fortsatte läsa boken jag hade lånat, la i från mig boken halv 6 på morgonen.

Lördag vaknade jag kl 11 och började läsa boken igen, ja jag vet att jag har blivit lite besat av böckerna. Sen vid 13 tiden så hade jag läst ut boken så då vart det att surfa på datorn. Jenny messa och fråga om jag vill hänga med och käka pizza så det vart pizza på maistro med henne och kristoffer. Efter det vart det hem och lägga sig i soffan då jag var slö som tusan.

På kvällen vart det fest hemma hos jenny och andreas från helsingborg som vi lärde känna i vårad så han gick på IUC här i stan kom på besök vilket var trevligt. Vart en nykter kväll igen tills vi drog till harrys då andreas promt tycket jag skulle dricka en blue hawaii med honom vilket jag inte kunde tacka nej till då de är jäte goda. Dansade en hel del och träffade på jätte mkt folk som jag kände. Vart hemgång vid 2 tiden och somnade som en stock.

I dag när jag vaknade så kände jag att jag hade ont i halsen, jippie eller inte. Hoppas verkligen att det bara är en förklylning så det inte är halsfluss eller akut bronkit. Så i dag har jag bara legat i soffan nerbäddad och slöat och det tänker jag fortsätta med hela kvällen också.

//M


Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0