Fredag/lördag

I går vart det först bio, luftslottes som sprängdes. Tycke det var riktigt bra, bättre än andra filmen i den här trilogin. Sen vart upp till tobbe på lite förfest, larvde oss och hade skit kul.

Drog ner på krogen vid halv tolv tiden, vart först lilla men det var bara en massa 18 åringar. Drog då vidare till san marino men det var lika illa där och picasso ska vi inte tala om så till slut så drog vi till harrys.

Var uppe på dansgolvet nästan hela kvälle och sen när harrys stänge vart det maistro för lite mat. Vart en hets disskution där inne på en viss herr maffiosso inte kunde erkänna att han hade gjort fel. Efter många turer så drog vi hem till tobbe på efterfest. Orkade dock inte stanna kvar så länge så någon gång vid halv fyra tiden drog jag och natha hem.

I dag vart det lunch på hot basilikan med ellinor och rebecka. Var jätte trevligt vart en massa skit snack om allt mellan himel och jord. Vi tog en sväng på stan sen och kollade in hm och lindex innan de begav sig hem.

När jag kom hem efter lunchen så la jag mig i soffan och somnade som en stock, vakande lagom till sophia kom med skitgrisen som jag ska ha i kväll/natt.

Just nu sitter jag i soffan och lily ligger nere vid mina fötter och sover. Funderar på att gå bort till coop och köpa cola. Vart nämligen sugen på att dricka lite rom och cola.

//M


Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0