Städ och tvättdag

Har inte gjort så mkt i dag förutom att städa och tvättat. Kände att jag inte kunde ignorera tvätthögen samt dammråttorna längre så det var bara att ta tag i det. Tog bara några timmar sen så var jag klar och väntade på att det var dags att börja med matten.

Messade emmy och kollade ifall hon hade tredejboken men hon höll på och läste ur den så jag får den kanske i morrn eller på tordag. Så för att något att göra tills jag får den tredjeboken så har jag börjat läsa en deckar men det stillar inte suget som jag har fått på vampyrböckerna.

Åkte upp en sväng till sörmlandsbo med natha, kristoffer och alex för att titta på soffa åt kristoffer. Natha och jag hittade hur mkt snyggt som helst där uppe men ingen lämplig soffa åt herren. Tog en tur till överskottsmarknaden och där hittade vi en soffa plus fotölj som kristoffer slog till på.

Har tittat på dubbel avsnitt av NCIS och ska nu återgå till att läsa den där deckarne för att stilla mitt sug. I morrn kommer ♥ hit. Ska även till arbetsförmedlingen i morrn för ett möte med min handledare, woho eller nått.

//M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0