New moon

Sophia kom och hämtade lily vid halv fyra tiden och de hade saknat varandra lika mkt båda två. Var så snäll och körde hem de då hon annars inte hade fått med sig lilys hundhus/bur samt en matt hon ville h asom vi skulle göra oss av med.

Efter det så gick mamma och jag bort och köpte tågbiljetter för i morrn bär det av till sthlm för lite shopping. Sen när vi kom hem fixade vi klart maten som för dagen bestod utav ugnsfalukorv med potatismos.

Gick en promenad med emmy förut och det var avslappnande och skönt, jag känner mig riktigt nyttig. Gick förbi bio då emmy ville veta när new moon filme har premiär för hon tänkte boka biljett till den. Den har premiär den 20 november kl 00.00. Så gissa vem som ska gå på premiären jo jag och emmy ska bunkra upp med popcorne och läsk och kolla på den mitt i natten.

Kände att jag inte är så jätte insatt i den här vampyr filmen så jag lånade första boken utav emmy som jag håller på att läser nu. Visst jag har sett första filmen och precis efter att ha sett den tycke jag inte den var så jätte bra då alla hade sagt att den var såååååååå sjukt bra. Var faktiskt lite besviken men jag tror boken är mkt bättre och jag tror faktisk jag kommer gilla new moon då det verkar vara lite mer fart i den.

Nä läsa några sidor till innan det är sängen som gäller för tåget till sthlm går kl 8.00 i morrn.

//M

Ditt ord
Postat av: emmy

Läs läs läs!!!!!

2009-10-28 @ 13:49:24
Postat av: Maddiie

Jag har typ redan läst halva boken o då har jag bara läst igår så i kväll eller i morrn så är den utläst :P

2009-10-28 @ 17:10:25
URL: http://maddiie.blogg.se/
Postat av: Anonym

Härligt! då måste du tycka den är bra:D.. finns mer böcker här att hämta!

2009-10-29 @ 09:24:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0