Torsdag

I går vart det en sväng till harrys vid nio tiden med natha för att träffa jenny, nordan, kierstin, kristoffer o emil. Kollade på fotboll inne på harrys och sverige vann sin match men kom inte vidare till em ( eller var det vm, shit the same) spel.

Drog sen ner till lilla där det var helt okej, träffade hannes från kyi07 klassen o snackade lite skit med honom. Var en rätt okej kväll där nere sen fick jag skjus hem utav franken som var fylle chaffis åt kjellander o fiskaren. Haha hjödpunkten på hela kvällen var nog samtalet i bilen hem men orkar inte berätta om det nu.

Idag var det fika/lunch med madde på sultans vilket var trevligt. Vi drack te/varm choklad och pratade om allt mellan himmel och jord.

Sen vart det iväg till läkaren och förnya ett recept, trodde det skulle ta evigheter då jag kom dit 20 min för tidigt men fick komma in på en gång och var klar efter 10 min.

Efter det vart det hem och lägga sig i soffan o läsa en bok och är det snart dags för mat. Kommer ju inte göra många knop sen ikväll utan det blir mest till att slöa innan det är dags att åka till norrköping vid halv elva för att hämta kristoffer och alex.

//M


Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0