Helgen

Fredag: Möte upp emmy, rebecka och linnea inne på hot basilikan. Satt och snackade lite skit med de medans de käkade mat sen bar det av hem till emmy. Där vart det färgning utav hår och en massa tjejsnack vilket var trevligt. Drog hem till franken sen vid halv tio tiden med kim, vart inte så långvariga där. Drog sen ner till lilla krog där vi träffade chrisse och hans flickvän. Linnea, emmy, jerry och kristian kom till lilla efter ett tag och sen så avslutade vi kvällen inne på picasso.

Lördag: Drog till norrköping med kim för lite shopping. Jag lyckades inte göra av med så mkt pengar vilket är bra dock så kom jag hem med ett nytt par skor men de var sååååååå snygga. Kim där emot shoppade loss ordentligt, lite skjortor, t-shirts och ett par jeans. Avslutade dagen i norrköping med lunch på max, nästan ett måste att äta där när man är i norrpan. Senare på kvällen kom kim över och sen vart det en sväng ner lilla där vi mötte upp chrisse och nina. Vi träffade även på danne, molle, jocke och en massa annat folk vi kände. Vart hemgång sen vid 1 tiden då gäspningarna började ta över.

Söndag: Vart en lång och skön sovmorgon sen vart det en tur upp till jysk. Jag skulle köpa lite örngott och morsan hittade en kontors stol som fick följa med hem. Jag hittade en byrå som jag vart sugen på att köpa. * läs mer om det i det tidigare inlägget. Nu har jag precis ätit middag och resten utav eftermiddagen/kvällen blir lung.

/M


Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0