Me and my girls

I går vart det lite utgång för min del. Mötte upp bex vid 7 eleven och sen drog vi vidare till riva. Slog oss ner på uteserveringen och väntade in natha och sofie.
Vi hade en jätte rolig kväll med många skratt tack vara nathas sms konversation med hallongrottan.
Jag säker bara: Riktiga män knullar bort sin huvudvärk.
Teimur kom till riva sen och gjorde oss sällskap och snäll som han är bjöd han mig på en cola. Drog hem vid 1 tiden då jag började bli trött och frusen.

I dag har inte det inte hänt så mkt förutom en liten tripp ner till åhlens där jag inhandlade en ny tandborstmugg
då jag ledsnade på den fula som stod inne i badrummet. Jag kastade den fula muggen med gott samvete. Inhandlade även en burk till topsen ska dock ner en sväng i morrn och köpa yttligare två sånna burkar till plackers byglarna och bomullspadsen.

Annars så har jag mest suttit framför datorn, sorterat och tagit bort en massa bilder på min externa hårddisk och kim har spelat xbox online. Vi tog ett avbrott i vårat nördande och åkte och köpte middag, vart pizza på american pizza. Efter att ha tryckt i oss våra pizzer vart det matkoma i soffan men nu har vi båda vaknat till liv igen.

Resten utav kvällen vet jag inte riktigt hur den ser ut, har inga direkta planer men det är skönt att bara ta kvällen som den kommer.

I morrn funderar jag faktisk på att åka till gymmet, har inte varit där på över 2 månader så det är väl dags att ta tag i det. Känner verkligen att jag måste för kroppen kommer att må så mkt bättre igen bara jag kommer igång med träninge. Det är banne mig dags att bli av med några kilon nu.

/M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0