Spelkväll med goa vänner

I går så vart det spelkväll hemma hos madde och chrille med de och kim. Vi började med att käka tacos så vi nästan vart fyrkantiga. Efter lite matkoma i soffan samt tittade på melodifestivalen så drog vi igång med rock band.

Jag kan ju säga att trummor var ju inte riktigt min grej inte heller att spela gitarr men kul som tusan var det. Man får ju ta och bjuda lite på sig själv helt enkelt, ett gott skratt förlänger livet.

Sen skulle vi sjunga lips men då hade kim glömt skivan hemma så madde och jag åkte hem till honom ute i skogen och hämtade skivan medans grabbarna var kvar hemma och spelade pang pang spel.

Madde och jag passade på att åka förbi safiren när vi kom in till stan igen för det var ju live end jive där, stod några fina raggarbilar där.

Tillbaks till lägenheten sen och då var det dags att sjunga för fulla muggar och när vi hade sjungit de flesta låtarna så gick vi över till att spela lite rock band igen.

Vid halv 3 tiden la vi ner spelkvällen för denna gång men fler gånger kommer det absolut att bli. jag lägger upp lite bilder från kvällen dock så är inte jag med på något kort vilket inte gör mig något alls :P

//M


Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0