Kaos i snön

Orkade inte blogga i går för jag hade ingen tid. Vart ialla fall fika på kvällen hemma hos madde, hon hade bakat jätte goda hallongrottor. Så det vart te, hallongrottor och lite skit snack. Jag tror vi pratade bort en sisodär 2½ timme.

I dag när jag skulle åka till jobbet var det hur mkt snön ute som helst. Det var på vippen på att jag inte kom till jobbet för de hade inte plogat utanför karporten så jag höll på att fasna. Men det var bara till att ta satts med bilen så kom jag loss och kunde åka sakta med säkert till jobbet.

På jobbet så hade de inte plogat vägen in till parkeringen så en utav mina arbetskompisar hade fasnat med sin bil så vi fick skotta bort en massa snö så hon kunde komma loss. Sen var det bara att vänta på plog gubben så han kunde ploga vägen åt oss. Till slut så kunde vi åka in på parkeringen och parkerar bilarna och ta tag i dagens arbete.

Allt har flytit på bra på jobbet i dag, jag och min tandläkare jobbar så effektivt så vi var klara med våran sista patient 16.15. Så 16.45 var jag klar med alla syslor och kunde åka hem i det underbara snö vädret.

När jag kom hem till stan så hämtade jag ut min paket som hade kommit från hm. Det var mina kuddar samt leopard mönstrade påslakan som hade kommit.

Vart ett varmt bad förut och jag skulle bara vila ögonen i 2-3 minuter, det slutade med att jag somnade i ca 20 min. Haha det är så typiskt mig att somna i badkaret.

Nä ska glo på lite teve och sen blir det sängen för min del. Hoppas på att det blir lite lättare att ta sig till jobbet i morrn.

//M


Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0