Middag & bio

I går så käkade rebecka och jag middag på hot basilikan. Vi vart propp mätta och fyrkantiga efter middagen. Sen begav vi oss ut i kylan bort till bion och köpte biljetter till filmen vi skulle se.

Sen så hade vid drygt 1 timme som vi skulle fördriva tills bion började så vi drog upp till sandrah och emil för lite skit snack. Snackade skit, lyssnade på musik och hade jätte trevligt i värmen. Sen bar det av ut i kylan igen för att komma till bion.

Vi tittade på sherlock holmes och filmen var kalas bra, det ena minuset var att det var en aningen kyligt i biosalongen. Sånt gillar inte, tur att jag har en varm och go jacka.

Efter bion så gick jag hem och bäddade ner mig i soffan med en varm filt och försökte tina upp min frusna kropp. Vid 1 tiden började mina ögon stå i kors så då vart det sängen.

I dag har jag servat skruttbilen, fyllt på lite kylarvätska, kollat oljan och sånt shit. Min far fyller för övrigt 60 år idag så blir lite fest här hemma. Ska strax åka och hämta min nana from hell. Känns som om det kommer bli en lååååååååång eftermiddag.

I kväll vet jag inte vad som händer, har ingen inplanerat. Kanske blir att bädda ner sig i sängen och titta på en bra film på datorn.

//M


Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0