Snart slut

Så börjar helgen lida mot sitt slut men inte hänger jag läpp för det. Jag längtar faktiskt lite tills i morrn då det är dags att jobba igen. Jag trivs så himmla bra på jobbet så ingen söndags eller måndags ångest existerar här inte.

I fredags gick jag och tt över till natha och tog det lungt hos henne en stund innan vi gick över till nicklas. Vart lite förfest där och jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om det. Drog ner på krogen sen med natha, tt, roger, tessan o ricky. Det var ingen direkt höjdare på krogen så vid halv 2 vart det mat och sen hemgång.

Lördagen tog jag det mest lungt på dagen och sen på kvällen drog jag hem till franken och tittade på film. Vi kollade på första batman filmen, halloween 2 och sen lite på gone in 60 seconds. Kom hem vid halv 2 och det vart sängen på en gång då ögonlocken var som bly.

I dag har jag fikat med henke på sultans och snackat en massa skit. Efter att ha kommit hem från fikat så tog jag tag i städandet så nu ser mitt rum ordentligt ut igen. Städade även lite vid den stationära datorn och jävlar vad dammigt det var där.

Nu lutar det emot ett vamt bad och koppla av med lite bra musik.

//M


Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0