Vad lugn du är

Det var precis vad min tandläkare sa till mig idag. Och visst var jag lung även fast det var första dagen jag jobbade helt själv med honom. Förra veckan gick jag med en utav de andra tandsköterskorna för att lära mig rutineran och komma in i allt.

Men i morse var det en annan visa, då var jag fruktansvärt nervös så jag hade till och med svårt att äta frukost. Det blev ju inte bättre utav att det var skit väder ute och en massa slask på vägen och kylarvätsan i bilen har ju frusit. 

Trodde det skulle bli ett helvete att köra till jobbet och det var det tills jag kom förbi skylten till lenatorp då jag provade ifall spolarvätska mot förmodan kanske skulle fungerade. Och vilken tur jag hade, spolarvätskan hade smällt så äntligen gick det att få en ren ruta. Snacka om att jag var överlycklig.

Hela dagen har flytit på kanon bra och min tandläkare har varit jätte nöjd med min insatts. Han tycket då inte att det märktes att jag inte har jobbat något ting alls själv vilket var trevligt att höra. Kändes som att jag växte några cm när han sa det.

I morrn börjar jag inte förens kl 13 så i kväll kan man ju vara uppe lite längre men får se ifall det blir så. Det lutar nog mer emot att jag kryper ner i sängen efter att CSI NY är slut.

//M


Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0