Film mys och födelsedags firande

I lördags vart det film mys ute i skogen och en massa onyttigheter. Snart är det banne mig dags för ett godis stopp för min del :P Men men vi kollade på crank, max payne och sweeney todd och alla filmer var helt okej. Det var väl inte direkt någon utav filmerna jag skulle kunna tänka mig att se om flera gånger.

Emmy ringde även i lördags och frågade ifall jag ville följa med på twillight maratonet som är den 29 och helt såld som jag är på böckerna och de filmer som har gjort så skrek jag JAAAAAAAA! Så det 29 så blir dte till att bänka sig i bion och se 3 filmer i rad :D

Söndagen spenderades nästan hela förmiddagen i sängen med lite mys innan jag åkte hem. Passade på att tvätta av bilen då den hade blivit skitig och sen när jag kom hem vart det till att förtsätta läsa ut min deckare.

Fixade middag sen och när maten hade smällt undan en stund så var det dags att tralla över till madde och fira hennes födelsedag. Hon bjöd på kakor och tårta så nu har man väl gått upp flera kilo efter denna onyttiga helg :P

Vart en hel de skitsnack där uppe med en massa vänner och sen slutade det med att vi hade musik quiz innan alla rörde sig hem till sig vid halv elva tiden.

/M

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0