Vill inte vara med

Kan man säga upp sig ett tag från livet för det vill banne mig jag göra nu. Fick redan på i går kväll att en vän till familjen har promblem med sitt hjärta och behöver byta hjärtklaffar och det är ju inget man gör i en handvänding. Sen har även personen strålnings skador i axlar och armar sen en tidigare sjukdom sen yngre dagara. Jag tycker det är så orättvist att den här personen ifråg har drabbats och det får en att inse hur skört änns liv igentligen är.

Sen så var min mor uppe hos läkaren i går och han hittade en knöl i sidan utav hennes mage och han vet inte riktigt vad det är så hon ska få en remiss till röntgen. Jag hoppas verkligen inte att det är något allvarligt för hon och jag ska ju åka till turkiet efter sommaren och bara lata oss. Och nej jag skiter i ifall jag kommer iväg till turkiet eller inte huvudsaken är att min mor mår bra. Det jag menar är att det finns ingen annan jag hellre skulle vilja åka med dit än hon för vi har så himmla kul ihop.

Usch jag hoppas att hon får remissen snarast så man får svar på vad det är för nått för det finns inget värre än att leva i ovishet speciellt inte när det kommer till de människorna man älskar mest.



Ditt ord
Postat av: weronica

Jag hoppas att det inte ar nagot.. o att allt ordnar sig.. ta hand om dej.

2010-06-03 @ 19:14:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0