För bra för att vara sant

Fredag igår och hela dagen var kanon bra. Allt flöt på jätte bra på jobbet, solen lyste o det var riktigt härligt ute. Jobbade fram till lunch sen slutade jag och då vart det att hämta upp franken och dra till gymmet. Vart så där härligt slut i musklerna efter gympasset.

Var ner en sväng på stan sen och shoppa en kofta då jag kända att jag var värd att unna mig själv någon då lönen vart betydligt bättre än vad jag hade trott.

Fick ett trevligt samtal när jag kom hem sen som verkligen förgyllde min dag, berättar mer om samtalet någon annan dag.

Vart filmkväll hemma hos franken på kvällen, vi glode på the dark night. Hela dagen var kanon och jag trodde kvällen skulle bli det också men det var ju bara för bra för att vara sant.

Vart en sväng ner på lilla sen efter att vi glott klart på filmen och det var ju ett stort misstag för där inne så träffade jag på J. Vi slog oss ner vid J:s bord för det satt en massa gemensamma vänner där. Pratade lite med de och försökte ha det trevligt med det var svårt då en viss person satt och glodde på en hela tiden.

Om du har något att säga till mig så säg det då för tusan istället för att stirra på mig!

Drog hem vid 1 tiden då jag var trött och ville vara pigg tills i morrn (läs idag). Fick sms utav sophia vid 3 tiden i natt då hon informerade mig om att lily hitills hade fått 3 valpar. Messande hennne sen i morse o grattade henne till valparna o då berättade hon att lilly hade fått 3 till så sammanlagt fick hon 6 st små knoddar ♥

//M


Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0