Tandvårdsdagar

Var ju på konferans eller tandvårdsdagar som vi kallar det för i torsdags och fredags. Det började med att vi tog tåget vid 8 tiden till norrköping för att sen knata upp till flygeln vid louis de geer. Där inne skulle vi ca 400 pers sitta och lyssna på en massa föreläsningar i två dagar.

Men som sagt när vi kom dit så vart det först fika innan föreläsningarna drog i gång, de handlande bl. a om kropps språk, hur man ska lära sig att tänka positivt.

Föreläsningarna slutade vid fyra tiden på torsdagen och sen vart det att leta upp hotellet och cheka in. Fick ett jätte fint enkelrum som var lagom stort och hotellet låg bara 2 min från de gerr hallen. Efter att ha installerat mig på hotellet vart det en snabb shopping runda och sen tillbaks till hotellet för att fixa till sig inför middagen.

Vi han med lite förfest på ena hotellrummet innan det var dags att be ge sig till flygeln där vi skulle äta middag. När vi kom dit fick vi först en välkomstdrink för att sen slå oss ner vid de jätte fint dukade borden.

Vi fick vitt vin, parmaskinka med sallade till förrätt sen vart det några fina biffar med potatispurre till varmrätt och efterrätten vart glasstårta. Allt smakade kalas gott och medans vi åt hade vi underhållning utav en kille som spelade gitarr och sjöng.

Sen å kvällen så öppnade de baren och de fixade ett dansgolv och dj. Kan ju säga att det var full fart på alla tandläkare, tandsköterskor samt hyginister.

Jag tackade för mig vid tolv tidne medans de andra fortsatte dansa fram till kl 1 då kvällen avslutades.

Fredagsmorgonen vart det först en jätte god hotellfrukost sen vart det till att packa ihop och cheka ut för att sen vara i flygeln prick klockan halv 9. Alla lyckades komma i tid men att hålla sig vaken under föreläsningarna var desto svårare. Själv lyckades jag med nöd och näppe hålla mig vaken.

Klockan fyra avslutade vi dagen och traskade ner till tågstationen och jag o mina kollegor tog tåget hem till kattne samt flen lite trött och slite efter två jätte roliga dagar.

//M


Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0