Akuten och huvudvärk

I går var det jobb hela dagen och sen när jag kom hem så käkade farsan och jag middag. Min mor hoppade över middagen då hon mådde så illa tack vare tabletterna och hade stoppat i sig för sin ryggvärk. Sen vid havl sju tiden på kvällen körde jag upp henne til akuten då hon inte stod ut med smärtorna längre.

En läkare kollade hennes rygg och konstaterade att hon hade muskelinfalmmation i halva ryggen och så skrev han ut voltarentabletter åt henne. Sen när vi kom hem där ifrån så bäddade jag ner mig i sängen och tittade på film innan det vart sängen.

I dag har det varit varmt o kvaft ute viket har gjort att luften har varit rätt så torr på jobbet. Åkte in till stan vid tolv tiden då jag skulle till min tandläkare och kolla tänderna. Jag hade lite tandsten och på början till små hål. Sen när jag åkte till jobbet så öppnade sig hela himmlen och det började åska som tusan.

Resren utav dagen på jobbet har gått i gäspandets teckan, jag och min tandläkare gäspade i takt större delen utav eftermidagen. Tror det har att göra med brist på frisk luft.

Nu ligger jag i soffan och har huvudvärk och är lagom seg men ska försöka hålla mig vaken en stund till innan det är dags för sängen.

Man kan inte både ha kakan och äta kakan är det ingen som har berättat det för dig? Du klagar på att folk inte beter sig som vuxna men hur fan beter du dig då? Du beter dig som en lite unge som först kastar bort sin leksak men sen kommer på efter mkt om och men att du vill ha tillbaka den när det är försent. Gå vidare säger jag bara.


/M


Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0