It´s raining

Ja i dag var det ju inte världens roligaste väder ute när man vaknade. Regn och rusk väder som fick en att helst vilja ligga kvar i sängen och strunta i att gå upp. Men det var bara att kliva upp för att fixa tills sig och käka frukost för att sen styra sin väg till jobbet.

Var en rätt så slapp jobbdag idag då jag bara jobbade fram till lunch. Vi han dock med 6 st pasienter vi skulle igentligen ha haft 8 styckna men vi fick två återbud.

Efter jobbet begav jag mig till polisen där jag fixade ett nytt pass då mitt gammla har gått ut. Måste ju ha ett gilltigt pass när jag ska åka till turkiet sen i september. Sen vart det hem och fixa lite lunch sen la jag mig i soffan och lyssnade på lite musik.

När morsan kom hem sen så vart det till att fixa lite middag sen har jag suttit framför dator, har tagit mig i kragen och äntligen bränt en ny skiva som jag kan lyssna på i bilen.

Har börjat spåna och planera lite in för nationaldagen, det ser ut som att vi kommer sammla ihop ett gäng med goda vänner och grilla lite. Får hoppas på att vädret är med oss och ger oss en stor fet sol och mkt värme.

/M

                                                                       


 

Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0