Lite om helgen som var

Efter jobbet i fredags åkte jag till sköldinge och fick hjälp utav min mosters sambo att fixa brommsarna sen vart in till stan. Vart fick med madde på CH och sen en runda på stan och titta på folk.

På kvällen bar det av hem till becca med kim, natha och per. Vi vart väl en skara på ca 12 pers hemma hos becca innan vi drog ner på krogen. Var ingen höjdare där nere, mest bara en massa fulla studenter som hade haft mösspåtagning.

Lördag var jag hundvakt åt lily, zion och zelma på morgonen då sophia jobbade. Vi låg mest i soffan och myste vilket inte var helt fel. Sen vid lunchtid vart det stan med min mor för hon skulle hitta kläder tills de ska ha 80 tals fest på hennes jobb helgen som kommer.

När det var avklarta så vart det en fika med henke på hembagarnes där vi satt och skvallrade lite. Sen hem och somna i soffan några timmar innan det var dags att fixa till sig då jag hade lovat kim o natha att följa med på inflyttningsfest hos carro.

Det var rikigt trevligt på inflyttningsfesten och hon hade en super fin lägenhet. Sen vart det ner på krogen och den här gången var det riktigt roligt ute. Vart hemgång vid halv 3.

Söndagen vart det kebabtallrik till lunch vilket inte var helt jävla fel sen vart det matkoma på det och soffan. Var ialla fall så duktig att jag städade ur bilen sen försvann mina krafter. På kvällen vart det film och sen msn innan det var dags att sova igen.

/M


Ditt ord

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0